BTC sliter med å få betydelig fart når Bears Guard $ 13K

BTC har sett en inspirerende periode med prisaksjon de siste 48 timene. Verdens første krypto steg til en ny høyde på $ 13 250 før den møtte en viss avvisning som presset prisene tilbake til den øvre $ 12 000-regionen.

BTC-prisen har siden svingt under motstandsnivået på $ 13 000, og samlet seg og falt med noen hundre dollar ettersom investorer måler retningen BTC-markedene vil ta de neste timene

Ved pressetid er BTCUSD nede 1% for å handle til $ 12.790. Kongen myntens momentum har tilsynelatende stoppet litt opp etter avvisningen nær $ 13.200 . Imidlertid forventer mange handelsmenn at BTC-oksene snart vil kreve tilbake $ 13K.

For å forklare den psykologiske betydningen av $ 13-nivået, sammenlignet en kryptotrader og analytiker den nåværende rallyen med det som ble sett i midten av 2019 da BTC begynte sin avblåsningstopp.

“Prisen på BTC teleportert fra $ 12 000 til $ 13 000 til $ 14 000, sjokkerende for de fleste investorer og førte til at noen trodde at et fullverdig bull run var nært forestående. Men Bitcoin avviste fra $ 14 000, deretter $ 13 000 senere den sommeren som en bekreftelse på regionens tekniske betydning, ” forklarte handelsmannen via Twitter.

BTC er klar til å bevege seg høyere i dagene fremover, drevet av et fortsatt press for finanspolitisk stimulans og den pågående buzz over Paypals inntreden i kryptosfæren .

Bitcoin kan møte en liten salg

BTC-prisen har uttrykt enorm styrke de siste dagene, preget av en ubøyelig oppadgående trend som har sett eiendelen overstige flere motstandsnivåer.

I følge Ki Young, administrerende direktør for analyseselskapet CryptoQuant, kan flaggskipskryptoen snart se et lite fall på grunn av økende pressesalg fra store innehavere av BTC.

Konsernsjefen observerte via en tweet at utvekslingen av hval øker, noe som indikerer at de forbereder seg på å selge sine posisjoner. Han konkluderte med at et lite salg kunne være rett rundt hjørnet, men han forventer at oksemarkedet vil fortsette gitt den lave børsen hvalforhold.

ETH-prisgevinster 5%

Da Bitcoin sjokkerte finansverdenen i går med sin spike med over $ 1000 for å overgå $ 13K, fulgte ETH etter med et eget rally.

Den nest største kryptokurrency fikk over 5% på dagen for å øke så høyt som $ 417 før den korrigerte lavere. Den ETHUSD trading par er skiftet hender på $ 405 i løpet av trykk tid.

Når helgen nærmer seg, er det en sjanse til å sveve mye høyere, med altcoin sannsynligvis å prøve å ta igjen BTCs massive rally.