Million dollar Bitcoinval säger att handlare ska spåra två Altcoins tillägg till BTC

En uttalad Bitcoinval som sällan visar tillgivenhet för något annat än BTC säger att två kryptotillgångar har potential.

Den pseudonyma handlaren som kallas Joe007 säger att UNUS SED LEO (LEO) kan vara ett bra val för investerare som vill diversifiera sin kryptoportfölj

”I en förnuftig värld skulle extremt låg korrelation av LEO göra det till ett önskvärt diversifieringsinstrument när det gäller att bygga kryptoportföljer. Men naturligtvis är kryptohandlare för upptagna med att jaga den senaste shitcoin-du-jour-pumpen för att till och med ta ett meddelande. ”

LEO är ett ERC20-verktygstoken som fungerar på blockchains Ethereum och EOS. LEO-innehavare har flera fördelar på krypto-utbytet Bitfinex inklusive minskning av takaravgift, minskning av utlåningsavgifterna och rabatter på krypto- och fiat-insättningar och uttag.

Joe, som är känd för att ha lagt stora satsningar på kryptobörsen Bitfinex, säger att ett annat mynt på hans lista är Binance Coin (BNB). Handlaren säger att token erbjuder ett användningsfall som skiljer det från andra kryptotillgångar.

Binance Coin är ett verktygstoken utfärdat av krypto-utbytet Binance

BNB-innehavare får rabatter när de använder myntet för att betala för handelsavgifter på Binance och Binance DEX. Innehavare kan också använda BNB för att betala för varor och tjänster för att välja handlare.

Eftersom efterfrågan på både BNB och LEO delvis drivs av utförandet av deras respektive kryptobörser, säger Joe att de har ett ytterligare potentiellt användningsfall förutom att bara vara en digital form av pengar.

”Jag skulle inte tänka på LEO eller BNB shitcoins, faktiskt – eftersom de inte försöker vara pengar (‚mynt‘) i första hand. Om något är de aktierelaterade centraliserade kryptotillgångar. ”